fbpx
Skip to content

kom tættere på

Dit mål med Fitness byPia Wieth

Kom tættere på dit mål

Hvad er dit mål?

Uanset om dit mål er vægttab, en stærkere krop, en generel livsstilsændring for dig og din familie, er jeg ret sikker på, at jeg kan hjælpe dig/ jer et skridt tættere på målet.

Derudover kan jeg også hjælpe dig som har drømmen om at stille op i konkurrence indenfor bikini-/ bodyfitness. Dette kræver at du allerede er disciplineret på den sunde måde og er klar på at det er hårdt arbejde. Jeg hjælper dig med alt det praktiske vedr. konkurrencen og er din coach hele vejen, før, under og efter konkurrencen.

Går du og drømmer om at få et sundere og mere aktivt liv med et af ovenstående mål for øjet, så drop nu alverdens undskyldninger for, hvorfor det ikke kan lykkes.

Jeg tilbyder dig en gratis intro-samtale, hvor du kan fortælle mig, hvorfor det ikke kan lykkes dig og hvad der forhindre dig.

Scoll ned på siden og læs om Fitness by Pia Wieth.

Keep going.
Everything you need will come to you at the perfect time.

Om Fitness by Pia Wieth

Velkommen til Fitness by Pia Wieth.

Jeg har en utrolig stor passion for fitness verden, der også er blevet en livsstil for mig. Det er for mig en glæde at finde på sunde muligheder vedr. kost og i denne coronatid på alternativ træning, når motionscenteret er lukket. Det skal være sjovt at være sund og have en krop i balance.    

Og netop ovenstående er enormt vigtigt for mig i samarbejdet med dig, hvor jeg ligger meget arbejde og tid i, at vi finder det bedste træningsflow og korrekte kost til dig. Der er en tanke bag enhver detalje, når jeg laver mine programmer og vil ikke overlade noget til tilfældighederne.

Pia Wieth

Samarbejdspartnere & ambassadør aftaler

Jeg er så heldige at samarbejde med Multi Fitness‘ centre i Jyderup og Svebølle. Det er vigtigt for mig at støtte op om lokal samfundet, men også at samarbejdet er i tråd med mine egen værdier. Du kan i nedenstående indlæg læse om samarbejdene.

Skal vi samarbejde? Du er altid velkommen til at tage kontakt til mig på telefonnr: 21 78 39 07 eller via mail.

Indlæg om Fitness by Pia Wieth