fbpx
Skip to content

Kostplan

Det er vigtigt at kroppen får det rette brændstof for at opnå resultater.

Skræddersyet kostplan

For mig er en kostplan ikke bare en kostplan. Det er vigtigt for mig, at du lære betydningen af, hvad mad gør ved din krop og energi.

Kostplaner skal være nemme at gå til og kræver ikke særlige produkter. Det er vigtigt du bliver præsenteret flere variationer, så du kan vælge, hvad der passer dig og ind i din hverdag. Som udgangspunkt er de fleste kostplaner byggede op med 5-6 måltider dagligt. Derudover er det vigtigt at du også fokuserer på, at opbygge en balance i dit væskeindtage, da det har betydning for optagelsen vitaminer og mineraler og næringsstoffer fra kosten. 

 

Fitness by Pia Wieth

Her får du et par gode råd:

  • Husk at spis selv om sulten ikke er der, de mange måltider er vigtige. Din krop har nemlig brug for benzin til motoren.
  • Sørg for at være i væskebalance inden din træning starter.
  • Drik før tørsten for alvor melder sig.
  • Drik ikke mere end 1,2 liter i timen.

Tip – Tydelig gul/mørk urin og lav urinvolumen er tegn på væskemangel. Omvendt: klar urin og stor urinvolumen er tegn på god væskebalance.

Vægttab eller muskelopbygning

Vægttab eller muskelopbygning – kosten er vigtigt

Ved vores samtale, bruger jeg tid på at tale med dig om dine madvaner, dine livretter, udfordringer, ressourcer og mål. Ud fra samtalen, din vægt og dit aktivitetsniveau udarbejder jeg en kostplan, der sikrer, at du når dit mål uden afsavn og sult. Samtidig sørger jeg for, at du er dækket ind med vitaminer, mineraler og næringsstoffer.

Du får lavet en personlig kostplan, som indeholder det mad, som du synes om og som passer ind i din hverdag.

Et forløb hos Fitness by Pia Wieth er bygget op af nærhed med daglig kontakt. Jeg er din mad-coach, som du daglig sender billeder af din kost til. På den måde skabes bevidstheden hos dig, hvad du giver af brændstof til din krop.    

Ved den personlig samtale er der ligeledes kropsvejledning med vægtmåling, taljemåling og før/efter billeder.