Livsstilsændring har givet flot resultat.

En tilfreds klient, der har klaret et 3 måneders forløb hos mig. Selvom jeg har hjulpet mange sej klienter igennem, så bliver jeg hver gang lige så stolt over de viljestærke mennesker der opnår så flotte resultater. Jeg brænder for at hjælpe mennesker, der ønsker en livsstilændring og er glad for at de mennesker vælger Fitness by Pia Wieth.

Seneste har jeg hjulpet en kvinde, der har udtalt sig sådan “Endnu en god måned er gået – tiden flyver afsted med dig. Det er blevet en del af min hverdag og rutine at spise efter dine nemme og lækre kostplaner samt at træne. Jeg er vild med resultatet og den forandring som er sket. Du har gjort, at jeg har fået øjnene op for en sundere, energirig og mere fast livstil. Jeg føler mig klar til at kæmpe selv – den næste måned i hvert fald – med dig på skulderen trods et sug i maven, da jeg forlod dig den sidste dag. Jeg skal bevise over for mig selv, at jeg kan, jeg vil og jeg gør det! Tak for dig. Jeg kan ikke sige andet.”

Livsstilsændring resultat:
Minus 17,3 kg
Forløb på 3 måneder.

Læs om Tine der tabte 28 kilo på 5 måneder.