Kyllingesalat i en sund udgave

Lækker kyllingesalat i en sund udgave, hvor skyr og dijonsennep er erstatning for cremefraiche og mayonnaise. Ingredienserne og målestoksforhold finder du længere nede på siden. 

Sådan gør du:

1. Skær kødet i mindre tern eller riv det i strimler med en gaffel.

2. Skær blegselleri i tynde skiver.

3. Skær æblet i små tern.

4. Bland skyr med karry, sennep, citronsaft, salt og peber.

5. Tilsæt kylling, blegselleri, og æble og bland det godt.

Stil kyllingsalaten i køleskabet.

6. Rist dit lufttørret skinke sprød i ovnen ca. 25 min på 175 grader.

7. Anret kyllingsalaten på ristede rugbrød med salatblade, pynt med skinken og, hvad du kan li’.

Velbekommen 🙂

Ingredienser :

200 g kogt kyllingekød

2 stilke blegselleri

1 syrligt æble

2 dl skyr

2 tsk karry

3 tsk dijonsennep

1 tsk citronsaft

Salt og peber evt forårsløg