Kyllingesalat i en sund udgave

Lækker kyllingesalat i en sund udgave, hvor skyr og dijonsennep er erstatning for cremefraiche og mayonnaise. Ingredienserne og målestoksforhold finder du længere nede på siden.
Sådan gør du:
1. Skær kødet i mindre tern eller riv det i strimler med en gaffel.
2. Skær blegselleri i tynde skiver.
3. Skær æblet i små tern.
4. Bland skyr med karry, sennep, citronsaft, salt og peber.
5. Tilsæt kylling, blegselleri, og æble og bland det godt.
Stil kyllingsalaten i køleskabet.
6. Rist dit lufttørret skinke sprød i ovnen ca. 25 min på 175 grader.
7. Anret kyllingsalaten på ristede rugbrød med salatblade, pynt med skinken og, hvad du kan li’.
Velbekommen 🙂

Ingredienser :
200 g kogt kyllingekød
2 stilke blegselleri
1 syrligt æble
2 dl skyr
2 tsk karry
3 tsk dijonsennep
1 tsk citronsaft
Salt og peber evt forårsløg